- Tickets nu beschikbaar - Powered by Primus - Tickets nu beschikbaar - Powered by Primus - Tickets nu beschikbaar - Powered by Primus

Toernooi formaat

Primus Top Of Darts brengt 6 topdarters samen in een spannend toernooi! Deze pro’s worden verdeeld in twee groepen, waar ze strijden om een plek in de halve finales.

De besten van elke groep gaan door naar de knock-outfase, waar uiteindelijk de finale beslist wie de allereerste kampioen wordt van dit prestigieuze evenement.

 

Programma

16:30

VIP MEET & GREET

18:00

OPENEN DEUREN

19:00

POULE FASES

21:00

BV - BATTLE DARTS

21:30

HALVE FINALES

22:30

FINALE

23:15

OPTREDEN SAM GOORIS

23:45

AFTERPARTY

01:00

EINDE AVOND

Master of Ceremonies

Erik Clarys

Caller

Russ Bray

Spelers

N° 4 op de wereldranglijst en heeft titels zoals de UK Open, US Darts Masters en de World Matchplay gewonnen. Hij staat bekend om zijn consistentie en sterke mentale veerkracht, waardoor hij een geduchte tegenstander is.

N° 9 op de wereldranglijst, heeft de World Cup of Darts, Premier League of Darts en The Masters gewonnen. Clayton staat bekend om zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om te presteren in cruciale momenten.

N° 12 op de wereldranglijst, won The Masters. Hij heeft een geweldige worptechniek en een scherp oog voor doubles, wat hem heeft geholpen aanzienlijke vooruitgang te boeken in zijn carrière.

N° 29 op de wereldranglijst, is een levende legende met 5 wereldkampioenschappen. Hij is een inspiratie voor veel jonge darters en heeft een immense invloed gehad op de sport.

Schreef geschiedenis als de 1ste vrouw die een wedstrijd won op het wereldkampioenschap en heeft meer dan 20 internationale tornooien gewonnen. Ze heeft de barrières doorbroken en gendergelijkheid in darts bevorderd.

Werd in 2023 de eerste Belgische wereldkampioen darts. Zijn overwinning markeert een mijlpaal voor het Belgische darts en heeft hem als een opkomende ster in de sport in de schijnwerpers gezet.

PRAKTISCH

Adres

President Kennedylaan 100
8500 Kortrijk

Datum

Donderdag 7 november 2024

Deuren open

18:00